Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Тази победа я посвещавам на българския народ, защото смятам,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Тази победа я посвещавам на българския народ, защото смятам,
Коментари Харесай

Шампионката Стойка Кръстева: Посвещавам тази победа на българския народ с пожеланието да се обединим

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Тази победа я обричам на българския народ, тъй като считам, че сме една доста мощна нация, потвърдили се във времето от спортна позиция или от друго естество, и се надявам по този начин, както аз и моят екип сме се обидинили, да си подаде българският народ ръка, да успеем дружно да преборим всички компликации и да покажем на целия свят, че може да сме една дребна България, само че сме с огромни благоприятни условия. " - сподели шампионката Стойка Кръстева в утринния блок на БТВ.  

На въпроса на водещата " Как едно тънко момиче като теб се влюбва в бокса? " тя отговори по този начин: 

" Това стана напълно инцидентно, първата ми класна по физическо образование Гергана Генчева, е споделила на първи ми треньор Стефан Петков, който обикаля по учебните заведения и събира деца, че има едно момиче, което има спортни качества, да беседва с мен, и по този начин напълно инцидентно се срещнах с треньора. И тъй като обичах да играя футбол, а момчетата постоянно бягаха и отиваха в спортната зала, отидох да видя какво се случва там и по този начин към този момент 22 години. "  

" Какво почувства, когато за пръв път си постави боксовите ръкавици? " - беше идващият въпрос.

" Доста по-късно си сложих боксовите ръкавици. Днешната юноша желае всичко да се случи незабавно. Аз първо към месец разучавах удари без ръкавици и след това си сложих ръкавиците. " - спомни си шампионката ни от Олимпийските игри тази година.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР